In de media. Lees hier de ervaringen van de gebruikers | FIT.nl.

Duizenden kopers gingen je al voor. Benieuwd wat ze te zeggen hebben?

Op deze pagina lees je alle ervaringen van kopers, bekende bloggers en fans van FIT, die al gebruiken maken van de FIT Methode.

“Wat mij betreft écht een goed boek om in de kast te hebben liggen. Ik kan me helemaal vinden in 99% van alles wat er gezegd wordt. Geloof me, dat is bij de meeste gezondheidsboeken heel anders :).”

“De grote kracht van dit boek zit hem wat mij betreft in de wijze waarop het geschreven is. Het is op een simpele, duidelijke en betrouwbare manier verwoord. De tips en adviezen te begrijpen voor iedereen, ook als je geen kennis hebt over de materie.”

Dwayne zegt over de FIT methode: “Ik wou altijd al meer uit mijn training en voeding halen. Door wat kleine tips en feedback van coach Jeroen wist ik mijn vetpercentage te verlagen. Soms heb je net even dat kleine zetje of advies nodig om je doel te bereiken.”

Mijn beoordeling:

Joska zegt over de FIT Methode: “Ik ben sinds het begin van de FIT methode (vorig jaar augustus) al behoorlijk veel in spiermassa aangekomen en vetpercentage dus ook weten te verlagen. Daar heb ik dus zeker mijn doel in bereikt. Mijn doel is nog wel steeds om mijn spiermassa verder uit te bouwen en sneller te worden met hardlopen.

Ik ben erg blij met alle kennis die ik heb opgedaan via de FIT methode. Ik ben zelf goed in staat om een goed schema op te bouwen en om mijn voeding ook redelijk richting te geven. Mijn basis kennis over sport en voeding is enorm uitgebreid en dat heeft ook al hele mooie resultaten opgeleverd.”

Mijn beoordeling:

Waar wacht je nog op?

Bestel direct jouw persoonlijk voedingsplan en ga direct aan de slag om jouw doelen te bereiken!